Add comment

Comments

Roberth
a year ago

In English:

Tamara

One morning, a complicit smile, a tender look. And you could spend your whole life looking for the right word, but it's an effort in vain, it doesn't exist. And if there is, it would be something close to magic.

Magic, I adore this word, magic understood from the invisible, of those that move an entire organism, flowing, vibrating, shaking. Magic that I felt, with each movement, word gesture, prayer.

That's how she is, magical, in a genuine way, with scars so deep that the naturalness with which she unfolds is surprising. I would have liked to communicate better, to be as precise as I can be using my language, many times there were no words. Body tuning, energy vibrations.

I feel refreshed, still confused, but it's a confusion that I've been dragging along until today, she shows me my light, feeds it, makes me feel safe, calm. I have that surgical look again that makes me discern between what is important and what is distracting. I hope to see her again, I trust that she can see me, and she is not afraid of me. I can be me

I was born in the dark, I have been the dark, I have enjoyed the dark. She is light, although she has also felt the darkness and has lived in it and she has chosen the light, she has chosen to contribute her light to help others. What a brave and generous act. I admire her. But I am aware that we admire what we do not have.

How beautiful her soul, how beautiful her being. How fortunate to receive your blessing and your sincere hugs that have somehow reconnected me with myself.

That's how she is magic, light, guide... human, Goddess.

Sound healing and Aura Cleansing.
Day retreat

Roberth
a year ago

Tamara

Op een ochtend een medeplichtige glimlach, een tedere blik. En je zou je hele leven kunnen zoeken naar het juiste woord, maar het is vergeefse moeite, het bestaat niet. En als dat zo is, zou het iets zijn dat in de buurt komt van magie.

Magie, ik ben dol op dit woord, magie begrepen vanuit het onzichtbare, van degenen die een heel organisme in beweging brengen, stromend, vibrerend, trillend. Magie die ik voelde, bij elke beweging, woord, gebaar, gebed.

Zo is ze, magisch, op een oprechte manier, met littekens die zo diep zijn dat de natuurlijkheid waarmee ze zich ontvouwt verrassend is. Ik had beter willen communiceren, zo nauwkeurig mogelijk zijn in mijn taalgebruik, vaak bleven er woorden onberoert over. Lichaamsafstemming, energietrillingen.

Ik voel me verfrist, nog steeds verward, maar het is een verwarring die ik tot vandaag niet heb meegemaakt, ze laat me mijn licht zien, voedt het, geeft me een veilig, kalm gevoel. Ik heb weer die scherpe blik waardoor ik onderscheid kan maken tussen wat belangrijk is en wat afleidt. Ik hoop haar weer te zien, ik vertrouw erop dat ze me kan zien en ze is niet bang voor mijn wezen. Ik kan mezelf zijn.

Ik ben in het donker geboren, ik ben het donker geweest, ik heb genoten van het donker. Zij is licht, hoewel ze ook de duisternis heeft gevoeld en erin heeft geleefd maar, ze het licht heeft gekozen, ze heeft ervoor gekozen haar licht bij te dragen om anderen te helpen. Wat een moedige en gulle daad. Ik bewonder haar. Maar ik ben me ervan bewust dat we bewonderen wat we niet hebben...

Hoe mooi haar ziel, hoe mooi haar wezen. Wat een geluk om je zegen en je oprechte knuffels te ontvangen die me op de een of andere manier weer met mezelf hebben verbonden.

Zo is ze magie, licht, gids... mens, Godin.

Auracleansing en Sound healing.
Day retreat.

Stephan
a year ago

Tamara voelt intuรฏtief de diepere frequenties van de ongesproken taal goed aan, hetgeen een welkome aanvulling vormt om een gesprek compleet te maken. Doordat Tamara binnen haar sessies met open hart haar energetische en helende technieken tot je brengt, voelde ik me al snel veilig en voldoende vertrouwd om me vanuit een diepere laag vanuit mezelf te laten zien. Het is moeilijk om goed onder woorden te brengen wat dit werkelijk met me deed. Het ontwapende effect waarmee Tamara is bezield zal een ieder op een andere manier ervaren, maar ik ben ervan overtuigd dat het een waardevol geschenk zal zijn voor een ieder die hun hart durven openen en ontvankelijk zijn om hun diepere zelf te leren kennen, zich willen ontwikkelen op dit vlak of willen leren om met meer gemak toegang te krijgen tot hernieuwde levensenergie.

Dynah
a year ago

Ik heb onwijs genoten van de prachtige plek van het tuinhuisje en de sfeer die Tamara daar heeft neergezet. De plek is een oase van rust waarbij je heerlijk tot jezelf kan komen. In de avond buiten zitten en de kikkers horen kwaken, gezellige lampjes aan en niks hoeven, heerlijk! En sochtends wakker worden, de vogels horen zingen en de warme zon voelen opkomen! Oh zo fijn.

Hierna mocht ik deelnemen aan mijn eerste sister circle. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken en het voelde goed om met deze groep vrouwen te verbinden. Tamara speelde goed in op de omstandigheden van bijv. Het warme weer waardoor het passend werd. Ook vond ik het prachtig dat er zoveel elementen aan te pas kwamen. Het voelde veilig om gedachtes te delen en mocht ik mijn kwetsbaarheid gelijk laten zien. (ik zei hiervoor nog tegen mijn partner als ik voor anderen mijn emotie kan laten zien, dan weet ik hoever ik ben gekomen in mijn healing journey) dus heel bijzonder! โค๏ธ
Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring en sindsdien voel ik meer rust in mezelf! โœจ

Crystel
a year ago

Ik heb Tamara leren kennen via Instagram. Inmiddels volg ik haar al 8 jaar, eerst via een ander account. De openheid waarmee zij deelt, heeft mij altijd geraakt en zonder dat zij dit wist heeft zij mij enorm geholpen met het verwerken van vele emotionele problemen.
Inmiddels ben ik zelf moeder geworden en zag haar oproepje voor de Sacred Mama Circle. Hier ben ik op in gegaan.
Wat Tamara onderscheid van anderen is dat ze heel authentiek is zowel online als offline. Ze straalt kalmte en rust uit en je kan gewoon zien dat ze een oude ziel heeft met veel wijsheid.
Ze kan met respect een spiegel voorhouden zonder dat je het gevoel krijgt betuttelt te worden, dat vind ik heel mooi en waardevol aan haar.
Helaas woon ik in het buitenland en was ik 'toevallig' in Nederland op familie bezoek, maar Tamara, je bent van harte welkom on Denemarken. Je hebt mijn nummer. Love and Light Crystal ๐Ÿ”ฎ

Leonie
2 years ago

Lieve Tamara,
Ook voor mij was dit de eerste keer bij een vrouwencirkel, en wat was het fijn en bijzonder. Even jezelf zijn en voelen. Jij bent een prachtvrouw!
Bedankt voor alles, fijn weer een stukje verder te zijn in mijn eigen ontwikkeling.
Dit was zeker niet de laatste keer. Ik hoop je snel weer te zien
Dikke kus en knuffel โค๏ธ

Laura
2 years ago

Lieve Tamara,

Voor het eerst bij een vrouwencirkel geweest en wat was het bijzonder. Bedankt voor je openheid en eerlijkheid, bedankt voor de begeleiding. Je bent echt een prachtmens! Dankjewel voor alle inzichten die ik heb mogen krijgen tijdens de vrouwencirkel. Ik heb genoeg waar ik mee aan de slag kan gaan en wat ik los heb mogen laten in mijn vrouwenlijn, donker en licht is met elkaar verbonden en als je dit gaat inzien is het leven prachtig. Alles stapje voor stapje.

Tot snel lieve Tamaar โ™ก

Namastรฉ โ™ก

Lotte
2 years ago

Ik heb de prachtige kans gekregen deel te nemen aan een vrouwen circle met cacao en womb healing. Dit thema voelde meteen goed aan, en vanaf ik Tamara ontmoette wist ik al dat dit een hele mooie ervaring zou worden. Tamara zorgt ervoor dat ieder zich op haar gemak voelt, is erg verwelkomend en echt. Ze geeft ieder de ruimte en de aandacht en lijkt hierbij aan te voelen waar ieder nood aan heeft. Bij het trekken van de tarot kaarten kon ze deze perfect verbinden met waar ik momenteel doorga. Ze doorzag dingen waar ik me zelf niet bewust van was en hielp me zo die clarity te vinden. We kregen allemaal de ruimte om op onze eigen manier door de meditatie te gaan en daarna over onze ervaring te delen. Je kan zien en voelen dat Tamara dit met zo veel liefde doet, het haar echt gaat om de connectie met ons allen. Het ritueel van het loslaten en de blessing op het eind heeft mij enorm geraakt. Met zoveel warmte gidste Tamara me er doorheen en de woorden die ze zei waren er precies op, lieten de puzzelstukjes in mekaar vallen. Dankjewel Tamara voor deze prachtige ervaring.

Lisa
2 years ago

I donโ€™t even know where to start about my incredible experience with Tamara. I came all the way from Germany cause I felt this strong connection even though I had never met her. She is super authentic, lovely, caring and genuine !

I came for a cacao ceremony and womb healing ritual with about 10 other sisters together. I usually have a really hard time letting fully go and showing my wounds around people I donโ€™t know; but with Tamara, it felt like I was with someone I knew for a very long time, she has this magical energy that you just want to fully let go and be transparent because you know she will hold you no matter what.

I will definitely come back and bring some of my girls that I told about the incredible experience I had and want to have the same.

This trip was incredible and I canโ€™t thank Tamara enough for everything, she really
Puts her whole heart In it and you can tell, itโ€™s her destiny to bring women together and create a sacred space of healing and surrender.

Suzanne
2 years ago

Wat een geweldige ervaring om deze dag met jou te moge beleven. Cacao Ceremonie met de prachtige lieve Tamara was een zeer mooie reis en hoop snel nogmaals te moge ervaren.

Bij binnenkomt wordt ik ontvangen door de adembenemende mooie dame Tamara. Ze is prachtig van buiten, maar ook haar aura straalt een zeer pure zachte energie uit.

Voor we naar binnen gaan voel ik dat het een bijzondere reis zal gaan worden, en wat voor reis werd het.

Voor we de cacao kregen worden we eerst geleid om een veilige setting met elkaar te beleven. Daarna wordt de cacao aan ons uitgereikt. Ik ga liggen en ga op reis met alle prachtige liefdevolle zorg van Tamara. Haar zang is adembenemend, haar aanraking zijn zeer helend. Allerlei geluiden komen aan mij voorbij terwijl ik mij eigen reis beleef in trance.

Wanneer we weer gaan zitten neemt Tamara meer dan een beetje tijd om naar onze belevenissen tijdens de cacao trance te luisteren.

Als je dacht dat dit het was dan heb je het mis. Er volgen nog een paar prachtige ritueel die de dag helemaal compleet maken. Vandaag heb ik een zeer grote transformatie moge ontvangen en moge loslaten wat mij niet meer dient.

Als afsluiting eten we nog gezamenlijk wat.