Add comment

Comments

Leonie
a year ago

Lieve Tamara,
Ook voor mij was dit de eerste keer bij een vrouwencirkel, en wat was het fijn en bijzonder. Even jezelf zijn en voelen. Jij bent een prachtvrouw!
Bedankt voor alles, fijn weer een stukje verder te zijn in mijn eigen ontwikkeling.
Dit was zeker niet de laatste keer. Ik hoop je snel weer te zien
Dikke kus en knuffel ❀️

Laura
a year ago

Lieve Tamara,

Voor het eerst bij een vrouwencirkel geweest en wat was het bijzonder. Bedankt voor je openheid en eerlijkheid, bedankt voor de begeleiding. Je bent echt een prachtmens! Dankjewel voor alle inzichten die ik heb mogen krijgen tijdens de vrouwencirkel. Ik heb genoeg waar ik mee aan de slag kan gaan en wat ik los heb mogen laten in mijn vrouwenlijn, donker en licht is met elkaar verbonden en als je dit gaat inzien is het leven prachtig. Alles stapje voor stapje.

Tot snel lieve Tamaar β™‘

NamastΓ© β™‘

Lotte
a year ago

Ik heb de prachtige kans gekregen deel te nemen aan een vrouwen circle met cacao en womb healing. Dit thema voelde meteen goed aan, en vanaf ik Tamara ontmoette wist ik al dat dit een hele mooie ervaring zou worden. Tamara zorgt ervoor dat ieder zich op haar gemak voelt, is erg verwelkomend en echt. Ze geeft ieder de ruimte en de aandacht en lijkt hierbij aan te voelen waar ieder nood aan heeft. Bij het trekken van de tarot kaarten kon ze deze perfect verbinden met waar ik momenteel doorga. Ze doorzag dingen waar ik me zelf niet bewust van was en hielp me zo die clarity te vinden. We kregen allemaal de ruimte om op onze eigen manier door de meditatie te gaan en daarna over onze ervaring te delen. Je kan zien en voelen dat Tamara dit met zo veel liefde doet, het haar echt gaat om de connectie met ons allen. Het ritueel van het loslaten en de blessing op het eind heeft mij enorm geraakt. Met zoveel warmte gidste Tamara me er doorheen en de woorden die ze zei waren er precies op, lieten de puzzelstukjes in mekaar vallen. Dankjewel Tamara voor deze prachtige ervaring.

Lisa
a year ago

I don’t even know where to start about my incredible experience with Tamara. I came all the way from Germany cause I felt this strong connection even though I had never met her. She is super authentic, lovely, caring and genuine !

I came for a cacao ceremony and womb healing ritual with about 10 other sisters together. I usually have a really hard time letting fully go and showing my wounds around people I don’t know; but with Tamara, it felt like I was with someone I knew for a very long time, she has this magical energy that you just want to fully let go and be transparent because you know she will hold you no matter what.

I will definitely come back and bring some of my girls that I told about the incredible experience I had and want to have the same.

This trip was incredible and I can’t thank Tamara enough for everything, she really
Puts her whole heart In it and you can tell, it’s her destiny to bring women together and create a sacred space of healing and surrender.

Suzanne
a year ago

Wat een geweldige ervaring om deze dag met jou te moge beleven. Cacao Ceremonie met de prachtige lieve Tamara was een zeer mooie reis en hoop snel nogmaals te moge ervaren.

Bij binnenkomt wordt ik ontvangen door de adembenemende mooie dame Tamara. Ze is prachtig van buiten, maar ook haar aura straalt een zeer pure zachte energie uit.

Voor we naar binnen gaan voel ik dat het een bijzondere reis zal gaan worden, en wat voor reis werd het.

Voor we de cacao kregen worden we eerst geleid om een veilige setting met elkaar te beleven. Daarna wordt de cacao aan ons uitgereikt. Ik ga liggen en ga op reis met alle prachtige liefdevolle zorg van Tamara. Haar zang is adembenemend, haar aanraking zijn zeer helend. Allerlei geluiden komen aan mij voorbij terwijl ik mij eigen reis beleef in trance.

Wanneer we weer gaan zitten neemt Tamara meer dan een beetje tijd om naar onze belevenissen tijdens de cacao trance te luisteren.

Als je dacht dat dit het was dan heb je het mis. Er volgen nog een paar prachtige ritueel die de dag helemaal compleet maken. Vandaag heb ik een zeer grote transformatie moge ontvangen en moge loslaten wat mij niet meer dient.

Als afsluiting eten we nog gezamenlijk wat.

Munira
a year ago

Allereerst dankjewel Tamara dat ik deze kans krijg om de komende maanden mee te lopen met deze prachtige vrouwen cirkel. En dit straks te mogen doorgeven aan andere. Ik heb vorige week 27/2 voor het eerst mogen meelopen en de cacao ceremonie zelf ervaren. Dit vond ik heel bijzonder en zo mooi hoe iedereen zich veilig voelde, om zichzelf te laten zien. Iedereen had zijn eigen trauma en dingen die we wilde achter laten en laten healen. Maar toch was iedereen ook met elkaar verbonden en dat is de ultieme sisterhood. Iedereen was warm en vriendelijk en meegaand. Ik ben blij dat ik mij mag aansluiten bij Tamara en haar vrouwen cirkel en weet dat ik veel kan leren. Ben benieuwd naar de volgende en hoeveel bijzondere vrouwen ik mag ontmoeten en begeleiden in hun journey. Liefs Munira

Samantha verouden
a year ago

Dankjewel prachtige lichtwerker, voor de safe space die jij gecreΓ«erd hebt voor mij en de andere vrouwen tijdens de circle. Je hebt mij een ceremoniΓ«le ervaring gegeven waarin jij de rite van de baarmoeder vanuit je eigen licht hebt doorgegeven. Bedankt voor wie je bent. Keep shining your light. Love, Samantha

Jo-ann
a year ago

Dit was een prachtige en bijzondere cacoa ceremonie de begeleiding van deze prachtige vrouw was waardevol en vertrouwd de kennis die ze heeft is echt het komt natuurlijk over en daarom voel jij je fijn en veilig dit is echt een aanrader..
Nex time ben ik er bij!!
Brassa!!

Magda DE GRAVEN
a year ago

Live Tamara, het was een leerrijke dag de groepscohesie was enorm , ik ben dankbaar dat ik deel mocht nemen aan deze liefdevolle ceremonie je bent een pracht vrouw in elk inzicht. DANK VOOR JOUW ZIJN.

Jennifer Jonker
a year ago

Wat een prachtige bijzondere ervaring om te mee te maken! Lieve Tamara, bedankt dat ik een onderdeel mocht zijn van jouw bijzondere vrouwencirkel.
Deze middag heeft mij doen voelen hoeveel kracht, liefde en verbondenheid er beschikbaar als vrouwen samenkomen. Zo belangrijk en zo nodig!
Bedankt voor het openstellen van je hart en het delen van je licht.
Je bent een bijzonder en mooi persoon. En ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen.
Liefs πŸ¦‹